Groot geworden in de haring, weten de Tagi’s wat vis schoonmaken is. Jarenlange ervaring op de werkvloer dragen ze nu over aan mensen die zich het vak eigen willen maken. En het is echt een vak. Een vaardigheid die vingervlugheid vereist. Kop eraf, ingewanden eruit, velletje eraf, grote graat eruit, fijne graat eruit. En dat allemaal in een handomdraai.

Opleiding
Atlantic leidt zelf mensen op, ook als leerwerktraject in samenwerking met de gemeente. De snijders die de vakkennis in de vingers hebben, gaan op uitzendbasis aan de slag. Al menig groot visbedrijf is voorzien van personeel dat bij Atlantic haring heeft leren snijden.

Beste haring - beste snijders
 
Atlantic waardeert de inzet van gemotiveerde snijders. Juist omdat de broers Tagi zelf lange tijd als haringsnijder hebben gewerkt, weten ze wat een goede snijder waard is. En weten ze ook hoe ze met personeel moeten omgaan. Atlantic heeft als motto: de beste haring verdient de beste snijders. De kwaliteit van een heerlijke haring wordt verdubbeld door een goede behandeling.

Advies
Voor uitzendkrachten kunt u bij Atlantic terecht. Ook geeft Atlantic advies aan visbedrijven. Consultancy aan de concurrent, zou je kunnen zeggen. Daar is Atlantic niet bang voor, want concurrentie is gezond en houdt je wakker.

Vacatures

Momenteel hebben wij vacatures openstaan voor:

Daarnaast hebben we regelmatig vacatures openstaan voor chauffeurs, magazijnmedewerkers, haringsnijders en visfileerders. Staat er op dit moment geen passende vacature op onze website? Dan kun je ons altijd een open sollicitatie met CV sturen naar vacatures@vishandelatlantic.nl. Vermeld in je e-mail ook naar welke functie/werkzaamheden je belangstelling uitgaat. Wij kunnen je gegevens dan in portefeuille houden en je benaderen op het moment dat wij wel een passende vacature hebben. Je kunt uiteraard ook regelmatig onze vacatures op de website bekijken.

Mocht je vragen hebben, dan kun je ons mailen of bellen naar 070-3282860

Zit u verlegen om uitzendkrachten? Of wilt u aan de slag als haringsnijder? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op:

Atlantic Detachering
Zeesluisweg 43
2583 DP Den Haag
tel: 070 - 328 28 60
e-mail: info@vishandelatlantic.nl