Commercieel ingestelde chauffeur (fulltime)

Button_solliciteren

Organisatie

Haring- en Zeevisgroothandel Atlantic B.V. bestaat uit een groothandelsvestiging, een verwerkingslocatie en een groeiend aantal visdetailhandelsvestigingen zijnde winkels en marktverkoopplaatsen. Dagelijks worden dagverse vis- en visproducten gekocht op Nederlandse en buitenlandse visafslagen. Ook worden verse- en diepgevroren vis- en visproducten geïmporteerd uit alle delen van de wereld en ook wereldwijd geëxporteerd. Op bestelling worden in onze vestigingen de kwalitatief hoogwaardige vis- en visproducten be- en verwerkt en afgeleverd met een scherpe prijsstelling.

Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen wij naar onze site www.vishandelatlantic.nl.

Voor onze groothandel in Scheveningen zijn wij op zoek naar een:

Commercieel ingestelde chauffeur (fulltime)

Functie

Dagelijks brengen onze chauffeurs onze vis- en visproducten rond bij onze klanten. Als chauffeur ken je onze klanten en de mensen die bij onze klanten werken. Je bent bij het afleveren van de producten netjes, voorkomend en commercieel. Bij terugkomst op onze vestiging in Scheveningen, ben je flexibel genoeg om alle voorkomende werkzaamheden op te pakken. Daarbij kun je denken aan schoonmaken, opruimen en het klaar zetten van bestellingen. Daarnaast hou je contact met je klanten na en geef je ze advies over ons assortiment en je bespreekt met welke visproducten je hen de volgende dag van dienst kan zijn. Kennis van vis- en visproducten is een pré. Als je die kennis nog niet voldoende hebt, verzorgen wij trainingen. Ook hechten wij waarde aan een gedegen inwerkperiode, het is belangrijk dat je hiervoor openstaat.

Belangrijke taken en verantwoordelijkheden in deze functie zijn:

Je begint in de vroege uurtjes van de dag en je vindt het ook geen probleem om indien nodig, langer te blijven.

Je brengt met zorg, op tijd en efficiënt de bestellingen rond in Nederland en zo nodig, in het buitenland.

Je hebt bij het afleveren contact met onze klanten. Je bent daarbij netjes, voorkomend en brengt het overige assortiment van Atlantic op een commerciële manier onder de aandacht.

Bij terugkomst op de groothandel in Scheveningen ben je bereid om waar nodig bij te springen.

Profiel

De kandidaten die wij zoeken hebben affiniteit met vis en de nodige productkennis. Ervaring in een soortgelijke functie en met het vervoeren van vis of eventueel andere (verse) voedingsmiddelen is een pre, maar niet noodzakelijk indien je bereid bent dit te leren. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je enthousiasme toont en de ambitie en potentie hebt om op termijn door te groeien. Je hebt uiteraard gevoel voor commercie en vindt het leuk om (pro)actief contact met klanten te hebben. Je werktijden zijn flexibel en dat vindt je geen probleem. Wij houden wel rekening met het totaal aantal uren per week. Ook communiceer je open, ben je representatief en stressbestendig.

Competenties

Klantvriendelijk, kwaliteit- & resultaatgerichtheid, klantgericht samenwerken, initiatief nemen, commerciële gerichtheid en communicatief, je bent in het bezit van het Nederlands rijbewijs BE en C.

Wij bieden

Een brede, uitdagende en creatieve functie in een uitdagende omgeving. Werk in een flexibele, resultaatgerichte, no-nonsense cultuur. Ruimte voor eigen inbreng, initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Een leuke functie met een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

Interesse?

Herken jij jezelf in deze vacature en wil jij werken bij een organisatie met hoge kwaliteitseisen, dan nodigen wij jou van harte uit te reageren. Stuur jouw CV met motivatie naar vacatures@vishandelatlantic.nl of druk op onderstaande button. Wij reageren op jouw reactie als wij inderdaad mogelijkheden voor jou zien binnen ons bedrijf. Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen op telefoonnummer 070 - 328 28 20.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Button_solliciteren