Detachering

Atlantic leidt zelf mensen op, ook als leerwerktraject in samenwerking met de gemeente. De snijd(st)ers die de vakkennis in de vingers hebben, gaan op uitzendbasis aan de slag. Al menig groot visbedrijf is voorzien van personeel dat bij Atlantic haring heeft leren snijden. Naast snijd(st)ers detacheert Atlantic ook winkelpersoneel. Met meerdere eigen winkels en kramen weet Atlantic als geen ander hoe belangrijk het is om goede mensen op de winkelvloer te hebben.

 

Beste Haring - Beste Snijd(st)ers

Atlantic waardeert de inzet van gemotiveerde snijd(st)ers. Juist omdat de broers Tagi zelf lange tijd als haring snijder hebben gewerkt, weten ze wat een goede snijd(st)er waard is, en hoe ze met personeel moeten omgaan. Atlantic heeft als motto: de beste haring verdient de beste snijd(st)ers. De kwaliteit van een heerlijke haring wordt verdubbeld door een goede behandeling.

 

Klantvriendelijk winkelpersoneel

Professionaliteit en klantvriendelijkheid staan bij Atlantic hoog in het vaandel. Wij detacheren dan ook representatieve winkelmedewerk(st)ers met productkennis en oog voor kwaliteit. Voor goed personeel voor in uw winkel hoeft u niet verder te zoeken!

 

Zit u verlegen om tijdelijk en/of flexibel winkelpersoneel of haring snijd(st)ers? Of werkt u zelf graag in een viswinkel of als snijd(st)er? Neem dan gerust voor meer informatie vrijblijvend contact op.

 

Atlantic Detachering

Zeesluisweg 43

2583 DP Den Haag

T 070 - 328 28 60

E info@vishandelatlantic.nl

 

Interesse om zelf een cursus te volgen? Ga dan voor meer informatie naar opleidingen.