Alt text for the image

Onze kracht is een constante hoge kwaliteit gecombineerd met een uitmuntende service tegen een zeer scherpe prijs. Daar slagen wij in dankzij onze geschiedenis in de visverwerking en onze achtergrond als detaillist. Dit natuurlijk dankzij onze gemotiveerde en vakkundige medewerkers die we zelf opleiden.

 

Mals maatje

Haring is onze specialiteit. Onze vakkennis heeft zich daarbij bewezen. Elke haring die de snijplank verlaat, is een mals maatje van topkwaliteit. Zilt, zacht en romig. Wij verwerken alleen haring die op duurzame wijze gevangen is op de beste visgronden in Noorwegen. In onze efficiënte en superhygiënische haringsnijderij wordt de haring met de grootste zorgvuldigheid met de hand schoongemaakt en verpakt voor de detailhandel.

Natuurlijk bieden we naast haring nog veel meer andere producten. Nieuwsgierig? Bekijk hieronder ons assortiment of neem contact op.

In de prijzen

Met regelmaat valt de haring van Atlantic in de prijzen. In 2006 kwamen we als derde uit de bus bij de AD Nationale Haringtest. In 2007 wonnen we de eerste prijs bij dezelfde test die het Leidsch Dagblad uitvoerde. Van 2012 tot en met 2014 hebben we de Nationale Haringtest gewonnen, en ook in 2016 kwamen we uit in de top drie. Voor ons zijn deze mooie resultaten de kers op de taart.

 

Koning klant in het hele land

De ondernemers van Haring & Zeevis Groothandel Atlantic zijn zelf snijder en detaillist geweest: het zijn jongens van de werkvloer. Als geen ander kennen zij uw wensen en vragen. Hier geldt nog echt ouderwets: klant is koning. Onze service is zoals men die vijftig jaar geleden gewend was. Dat is een van de redenen waarom wij zo’n sterke groei hebben doorgemaakt. En nog dagelijks komen er nieuwe klanten bij. Inmiddels leveren wij aan detaillisten in heel Nederland.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op:

Haring & Zeevis Groothandel Atlantic B.V.
Zeesluisweg 43-45
2583 DP (Scheveningen)
Den Haag - Nederland

 

E info@vishandelatlantic.nl
T +31(0)70 - 328 28 20
F +31(0)70 - 328 28 40