Onze kracht is een constante hoge kwaliteit gecombineerd met een uitmuntende service tegen een zeer scherpe s. Daar slagen wij in dankzij onze geschiedenis in de visverwerking en onze achtergrond als dprijetaillist. En natuurlijk dankzij onze gemotiveerde en vakkundige medewerkers die we zelf opleiden.

Mals maatje
Haring is onze specialiteit. Onze vakkennis heeft zich daarbij bewezen. Elke haring die de snijplank verlaat, is een mals maatje van topkwaliteit. Zilt, zacht en romig. Wij verwerken alleen haring die op duurzame wijze gevangen is op de beste visgronden in Noorwegen. In onze efficiënte en superhygiënische haringsnijderij wordt de haring met de grootste zorgvuldigheid met de hand schoongemaakt en verpakt voor de detailhandel.

In de prijzen
Met regelmaat valt de haring van Atlantic in de prijzen. In 2006 kwamen we als derde uit de bus bij de AD Nationale Haringtest. In 2007 wonnen we de eerste prijs bij dezelfde test die het Leidsch Dagblad uitvoerde. Dit jaar zijn we opnieuw derde geworden in de AD Haringtest, met een fractie achterstand op de nummer één (aan wie Haring & Zeevis Groothandel Atlantic trouwens de haring levert).

Koning klant in het hele land
De ondernemers van Haring & Zeevis Groothandel Atlantic zijn zelf snijder en detaillist geweest: het zijn jongens van de werkvloer. Als geen ander kennen zij uw wensen en vragen. Hier geldt nog echt ouderwets: klant is koning. Onze service is zoals men die vijftig jaar geleden gewend was. Dat is een van de redenen waarom wij zo’n sterke groei hebben doorgemaakt. En nog dagelijks komen er nieuwe klanten bij. Inmiddels leveren wij aan detaillisten in heel Nederland.

MSC-certificaat
Certificering is een garantie voor een goed en verantwoord product. Wij mogen het blauwe logo voeren van de Marine Stewardship Council (MSC) die duurzame visserij erkent. Dit certificaat duidt aan dat Atlantic onderneemt met zorg voor u en voor onze omgeving.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op:

Haring & Zeevis Groothandel Atlantic B.V.
Zeesluisweg 43-45
2583 DP (Scheveningen)
Den Haag - Nederland

e-mail: info@vishandelatlantic.nl
tel: +31(0)70 - 328 28 20
fax: +31(0)70 - 328 28 40
mob: +31(0)6 - 24 50 10 30