Hoge Kwaliteit

Groothandel Scheveningen

Het hart van groothandel Atlantic ligt op Scheveningen, naast de visafslag. Onze kracht is een constante hoge kwaliteit gecombineerd met een uitmuntende service tegen een zeer scherpe prijs. Daar slagen wij in dankzij onze geschiedenis in de visverwerking en onze achtergrond als detaillist. Dit natuurlijk dankzij onze gemotiveerde en vakkundige medewerkers die we zelf opleiden.

 

Onze producten

Bij groothandel Atlantic kunt u terecht voor allerlei verse en ingevroren visproducten. Hieronder vindt u een overzicht van ons assortiment, of neem contact met ons op!

Altijd op de hoogte

Meldt u nu aan voor onze actuele acties en prijsinformatie, dan heeft u altijd de scherpste deal! Stuur een mailtje naar verkoop@vishandelatlantic.nl of een appje via WhatsApp naar 06 1424 1862.

Mals maatje

Haring is onze specialiteit. Onze vakkennis heeft zich daarbij bewezen. Elke haring die de snijplank verlaat, is een mals maatje van topkwaliteit. Zilt, zacht en romig. Wij verwerken alleen haring die op duurzame wijze gevangen is op de beste visgronden in Noorwegen. In onze efficiënte en superhygiënische haringsnijderij wordt de haring met de grootste zorgvuldigheid met de hand schoongemaakt en verpakt voor de detailhandel.

 

 

Adres Groothandel Scheveningen

Haring & Zeevis Groothandel Atlantic B.V.
Zeesluisweg 43-45
2583 DP (Scheveningen)
Den Haag - Nederland

E info@vishandelatlantic.nl
T +31(0)70 - 328 28 20
F +31(0)70 - 328 28 40

Onze collega's

Het verkoopteam van Groothandel Atlantic staat altijd voor u klaar. Voor vragen of een bestelling kunt u terecht bij:

Ali Bagcan - T 06 2450 1030

Natascha Kanters - T 070 328 28 20