Haringsnijden

.

Cursus Engels haring snijden

Tijdens deze cursus die een dagdeel duurt, behandelt een ervaren docent (de heer A. Taal) het thema Controleren van de te snijden haring. Daarna krijgt u informatie over de manier waarop u de haring het beste kunt snijden en gaat u zelf aan de slag. Dit gebeurt onder leiding van een zeer ervaren haringsnijder van Atlantic.

Praktische informatie

Certificaat:
Maximum aantal deelnemers:
Ja, van STC B.V.
7
.
.
.
Cursisten dienen zelf hun snijgereedschap mee te nemen.

.

Combinatiecursus Kennis haring B

  • Tijdens deze cursus die een dag duurt, behandelt een ervaren docent (de heer A. Taal) de volgende onderwerpen:
  • Visserij, verwerking aan boord en de invloed op de kwaliteit van de haring
  • Verwerking bij de groothandel en de invloed op de kwaliteit van de haring
  • Binnenkomst van de haring op uw locatie. En dan? Hoe beoordeelt u de kwaliteit? Hoe pakt u de keuring aan?
    Desgewenst kunnen de resultaten van de AD Haringtest worden besproken.
  • Keuren van de te snijden haring
  • Haring snijden op Engelse wijze

De praktijkonderdelen worden verzorgd door een zeer ervaren haringsnijdster van Atlantic.

Praktische informatie

Certificaat:
Maximum aantal deelnemers:
Ja, van STC B.V.
7
.
.
.
Cursisten dienen zelf hun snijgereedschap en pen en papier mee te nemen.

 

Meer informatie of aanmelden?

Haring & Zeevishandel Atlantic
Tel: 070 - 3282820