AD Haringtest 2016: Alweer heeft Atlantic de beste haring!

AD-Haringtest-2016-Atlantic-de-beste-haring-3

Enorm trots zijn we dat de haring van onze vestiging Atlantic Leiden dit jaar een prachtige tweede plaats heeft veroverd in de gerenommeerde AD Haringtest. Onze haring krijgt ook dit jaar een dikke 10 van de keurmeesters van de AD Haringtest. De vakjury kwalificeert de haring van Atlantic Leiden als 'topharing, ga proeven!' De schoonmaak van de haring wordt in het juryrapport als 'zeer goed' beoordeeld.

De vakmensen van Atlantic maken het verschil.
De afgelopen jaren is onze consequent hoge notering -onder andere 5 keer een rechtstreekse eerste plaatst in de AD Haringtest-, een kroon op het werk van alle vakmensen die werken voor Atlantic. Iedereen is bij Atlantic dagelijks met één ding bezig: het verzorgen van een kwaliteitsvisproduct. Voor elke vishandel zijn de mensen die met de vis werken, de belangrijkste factor. De trotse vakmensen van Atlantic maken duidelijk het verschil.

Dit haringseizoen hebben we weer snoeihard gewerkt met zijn allen.
Dat dit succes niet vanzelf komt, geeft Appie Tagi (mede-eigenaar Atlantic) ook toe: "Dit resultaat is de verdienste van alle mensen bij Atlantic. Of het nu in onze winkels in Leiden, Nesselande, op de Haagse Markt is en/of bij onze kramen op de verschillende Rotterdamse en Haagse markten is. Of bij de groothandel of onze detacheringstak: we hebben dit haringseizoen weer snoeihard gewerkt met zijn allen. En denk nu niet dat wij rustig achterover gaan leunen. We genieten zeker van dit succes maar we gaan morgen weer net zo hard aan de slag voor onze klanten."

Atlantic levert de haring aan 7 zaken uit de top 10 van de AD Haringtest 2016
Wist u dat Atlantic de haringsnijdsters van de beste visbedrijven in Nederland traint? Ook levert de groothandel van Atlantic in het haringseizoen de beste haring aan vele viszaken. Zo werkt de nummer 1 uit de AD haringtest, Simonis, al jaren met haring van Atlantic. En hebben wij hun medewerkers mogen helpen, ook daar zijn wij trots op. Onze felicitaties gaan daarom uit naar het team van Simonis en naar de 5 andere detaillisten uit de top 10, zoals Koning en Schmidt Zeevis, die met onze haring werken. Het kan geen toeval zijn dat Atlantic aan in totaal 7 zaken uit de top 10 van de AD Haringtest 2016 de haring levert.

Wat kan Atlantic voor u betekenen?
Graag verzorgen we ook voor u, vanuit onze kennis van haring en andere vis, dagelijks een top visproduct. Atlantic is het beste adres voor handschoongemaakte, emmers- en pak haring. Ook voor alle andere soorten verse, diepvries, binnen- en buitenlandse vis (producten) kunt u bij ons terecht. Bovendien kunnen wij u voorzien van haringsnijdsters, visverwerking- en winkelpersoneel.

Vraag meer informatie aan bij info@vishandelatlantic.nl

AD-Haringtest-2016-Atlantic-de-beste-haring-4 AD-Haringtest-2016-Atlantic-de-beste-haring-5

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *