Alt text for the image

Atlantic Vishandels

Ons ruime aanbod in verse en diepgevroren vis, schelp- en schaaldieren kunt u vinden in Leiden, Rotterdam en Den Haag. In Leiden staat onze enige echte 'Oudhollandse' vishandel, terwijl u in Rotterdam lekker kunt gaan zitten in Mediterraanse sferen. Op de versmarkt in Den Haag vindt u dagelijks verse vis tegen extra scherpe prijzen. Ook staan wij in Leiden, Den Haag en Rotterdam op meerdere locaties met een leuke kraam op de markt!

 

Onze Standaard

Dankzij onze ruime ervaring weten we precies waar de visliefhebber voor terugkomt. Verse vis van topklasse, een goede service, een ruime keus, een winkel met een heldere uitstraling en een goede hygiƫne. Alle filialen van Vishandel Atlantic voldoen aan deze hoge eisen.

 

Haring

Natuurlijk onze trots, de verse haring die we voor u schoonmaken waar u bij staat. Zo behoudt de haring de beste smaak en malsheid. Omdat de haring afkomstig is uit onze eigen groothandel, garanderen we topkwaliteit. Maar voor andere eerste klas vis kunt u eveneens bij onze viswinkels terecht. Ook gebakken vis en vissnacks maken we ter plekke voor u klaar.

 

Locaties winkels

 

Leiden

Vishandel Atlantic Leiden

Levendaal 118

2311 JN Leiden

Rotterdam

Atlantic Mediterranee

Vierambachtsstraat 133-135

3022 AL Rotterdam

Den Haag

Atlantic Haagse Markt

t/o Hoflandplein 19

2525 AL Den Haag

 

Neem voor meer informatie contact met ons op via: info@vishandelatlantic.nl